miercuri, 17 noiembrie 2010

sah mat

Eu joc sah altfel… am omorat regii… reginele conduc tabla… ele sunt cele mai puternice piese… si nu raman pe tabla intotdeauna pana la sfarsitul jocului… ele lupta pentru viata lor… nu ca regii care nu pot fi dati afara ci doar inconjurati si atunci se predau ca niste bieti neputinciosi… cu reginele e mai palpitant… o miscare gresita si esti mort… nu se ascund dupa pioni, isi urmaresc prada mereu… eu joc sah altfel… reginele nu o sa mai plece din jocul meu… chiar daca nu castig mereu…poate ca eu nu am uitat ca intr-un joc nu e totul sa castigi… conteaza sa te implici… si sa incerci… si modul cum joci… poti sa te simti castigator chiar daca ai pierdut… dar eu am omorat regii… si acum lupt cu regina… dar chiar daca pana acum am incercat sa castig… mi-e frica de un lucru… am omorat regii… n-o sa ma ierte… am in mine un sentiment vinovat… e prima miscare gresita… sah mat…

22 de comentarii:

 1. doamne cat imi plac pozele care le pui:X:X

  si data trecuta tot de poza am spus dar mi se par foarte tari:X

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce a fost in mintea ta cand ai scris aceste randuri ... dar parca ma mangaiat un pic pe inima, multumesc ;)
  Salutari!

  RăspundețiȘtergere
 3. :)....reginele, chiar daca nu sunt asa cunoscute, adesea au surprins istoria prin ,,ferocitatea" lor..

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte interesant si totodata distractiv:)

  RăspundețiȘtergere
 5. si noi suntem niste piese, aruncate pe marea tabla de sah a divinitatii

  RăspundețiȘtergere
 6. Frumos scris. Viata este ca o tabla de sah, fiecare avand rolul lor, putem fi regine, nebuni, ture etc. Si facem tot ce putem pentru a ramane pe tabla de sah.

  RăspundețiȘtergere
 7. de cele mai multe ori in viata nu conteaza daca ai reusit un lucru sau daca ai castigat ceva, conteaza cum ai procedat.

  RăspundețiȘtergere
 8. In primul rand imaginea e extrem de semnificativa :) . Randurile au o logica interesanta si cu multe trasaturi definitorii ...

  Kisses !!!
  Dyana :*>:D<

  RăspundețiȘtergere
 9. deci e foarte tare...si poza si textul...tot

  RăspundețiȘtergere
 10. Postul tau este inca un motiv sa credem ca viata tuturor este condusa de o femeie . Citindu-te , ma simt foarte bine in pielea mea . Ai adus un omagiu partii feminine.

  Good job !

  RăspundețiȘtergere
 11. da, confirm. si ”prietena” mea cea mai buna din liceu avea aceeasi gandire sahista (iubea regina. ii conferea toata puterea. o uzita ostentativ). nu pierdea ocazia sa ma provoace. accepta soarta de invinsa inainte de a incepe, iar daca eram mai sustras de ea si mai neatent la joc si ma batea, spunea inevitabil, ”te-ai lasat”.

  RăspundețiȘtergere
 12. poate cateodata nu e buna gandirea asta :)

  RăspundețiȘtergere
 13. si in viata e la fel ca la sah, tot timpu cand castigi ceva, tre sa stii ca imediat vei pierde altceva:)) oricum...mergi mai departe!

  RăspundețiȘtergere