miercuri, 7 aprilie 2010

baloane de sapun


Viata..chiar daca are nenumarate definitii, nu imi vine in minte acum definitia care ar putea fi cea mai potrivita..Fiecare dintre noi o vedem si o intelegem in stil diferit si personal, poate asa cum vrem cateodata si nu cum este ea de fapt..
Eu i-am gasit vietii o asemanare, nu o definitie, pentru ca din punctual meu de vedere nimeni nu poate explica viata..este un pic peste puterile noastre..
Mie mi se pare ca viata se aseamana cel mai mult cu baloanele de sapun..o sa va intrebati probabil de ce..o sa va explic..baloanele de sapun se nasc fie ca vrem noi fie ca nu, adica daca nu le facem noi oricum cineva se gaseste sa sufle peste ele..baloanele de sapun sunt frumoase si incanta pe toata lumea..le privim cum zboara si ne duc parca intr-o lume a viselor..vedeti asemanarea pana acum?
Baloanele de sapun au diferite marimi…nu prea vedem doua la fel..au multe culori, in fiecare evidentiindu-se o culoare cel mai bine..poate rosu, poate galben, poate un curcubeu intreg..la fel si viata are diferite dimensiuni si culori, fiecare o vede in ce culori vrea..
Viata, la fel ca si baloanele de sapun, este foarte fragila..baloanele de sapun se pot sparge in orice moment..poate lovite de ceva, poate sparte intentionat, poate atinse de vibratia usoara a vantului..la fel si viata, nu vi se pare?
Nu stiu daca m-am facut inteleasa cat de cat..este doar parerea mea si am analizat-o putin..poate sunteti de accord cu mine, sau nu..as fi curioasa sa aflu voi ce asemanari gasiti..spor la imaginatie! (*_^)

6 comentarii:

  1. Aici tind să cred că ai dreptate.. Bubbles e unul dintre cele mai frumoase cuvinte. Eu viaţa mi-o imaginez ca un creion. Oriunde treci îţi laşi urma pe o foaie care rămâne undeva bine pusă. Oricând te poţi rupe de realitate la fel ca un creion...

    RăspundețiȘtergere
  2. viata vazuta ca un creion e chiar interesant..nu m-am gandit la asta pana acum...super

    RăspundețiȘtergere
  3. E ca apa... Vine de sus, stă puţin sub soare, apoi iar se evaporă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viaţa e o curvă cu moravuri lăsate deoparte.

    RăspundețiȘtergere