joi, 13 ianuarie 2011

heal the world

 
 As vrea sa va dau o tema de gandire..nu este ceva de care nu ati mai auzit, dar nici ceva foarte usor de realizat..vazand filmul "Pay it forward" care pot spune ca este unul din filmele mele preferate si merita vazut, mi-am pus intrebarea: cum am putea sa facem si noi lumea mai buna?cum am putea sa o "vindecam"?..si asa as vrea sa vad ce parere are fiecare..voi ati vrea sa schimbam lumea? eu doar intrebam.. (^_^)

15 comentarii:

  1. DA! Ar fi ceva... pfff... parerea mea este că dacă vrem să schimbăm lumea, mai întâi să ne schimbăm pe noi... şi poate va mai fi o speranţă... poate mai e... că la ce oameni sunt acum... dacă eşti bun, eşti luat de prost, dar nu strică să fii tu cel care face o faptă bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. poti face asta incepand cu tine, fii tu un exemplu pentru altii si daca altora le va placea viata ta vor vrea sa fie si ei ca tine si te vor lua drept exemplu, asta ar putea fi un pas, nu se va schimba lumea dar macar cateva persoane o vor face nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am vazut filmul dar pare destul de captivant. cu siguranta o sa-l vizionez. ma gandesc ca doar in filme se poate. in realitate, in lumea in care traim e mult mai usor sa faci rau decat bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am vazut filmul dar pare destul de captivant. cu siguranta o sa-l vizionez. ma gandesc ca doar in filme se poate. in realitate, in lumea in care traim e mult mai usor sa faci rau decat bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am vazut filmul dar pare destul de captivant. cu siguranta o sa-l vizionez. ma gandesc ca doar in filme se poate. in realitate, in lumea in care traim e mult mai usor sa faci rau decat bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Singura metoda pentru a face lumea mai buna este sa fi tu mai bun. Ii vei influenta si pe altii si asa lumea va deveni mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. MJ a tot incercat mereu sa transmita mereu mesaje catre oameni...si a reusit avand in vedere numarul fanilor...RIP

    RăspundețiȘtergere
  8. am putea sa o vindecam incepand sa ne vindem pe noi alergand spre Dumnezeu ...

    RăspundețiȘtergere
  9. ...vezi ce se intampla daca ne adresezi intrebari - aparent - fara raspuns? :)
    Dupa patru zile, nici o parere...Grav...filozofam, iubim, uram, visam...dar cand e vorba de implicare, intoarcem spatele...Da! Pana la urma cred ca aici e cheia: implicarea!

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc tuturor pentru pararei :) eu totusi sper ca lumea se va schimba candva

    RăspundețiȘtergere
  11. intii de toate as vrea sa spun ca lumea aceasta asa cum este cu frumoasele si relele sale e pur si simplu perfecta, deoarece acesta este un echilibrul universal...insa totusi si daca am hotari sa schimbam ceva, ar trebui cu adevarat sa incepem de la noi...te schimbi tu spre bine, maine se schimba amicul tau spre bine si asa zi de zi numarul acestor oameni care formeaza lumea se va mari :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ai dreptate..lumea este perfecta in felul ei..dar poate o mica schimbare o poate face asa cum ar vrea fiecare ;) ms

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai o leapsa de preluat! http://crazy-in-loveee.blogspot.com/2011/01/fun.html have fun! Ador poeziile tale!!! kisseZ

    RăspundețiȘtergere