luni, 31 ianuarie 2011

mi-e dor de tine..













Oare ce inseamna cu adevarat sa-ti fie dor de cineva? Eu cred ca aceste cuvinte contin o foarte mare incarcatura emotionala...si o spunem ca o descarcare a sentimentelor din acel moment... Dar totusi dorul de cineva drag nu poate fi definit in cuvinte...doar sufletul si inima simt cu adevarat ce inseamna un "mi-e dor de tine.." Voi ce parere aveti? Eu doar ma intrebam... (^_^)

P.S. Mi-e dor de tine.. (pentru cineva special)

31 de comentarii:

  1. Cuvintele acestea au intr-adevar o mare incarcatura emotionala, dar nu cred ca ele reprezinta o descarcare a sentimentelor, ci mai degraba exprimarea lor sau incercarea de a constientiza atat pentru noi cat si pentru persoana in cauza ceea ce simtim.

    Dorul nu poate fi explicat, ci simtit. Si nu iti poate fi dor decat de o persoana care iti este draga. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate..nu iti poate fi decat dor de cineva special ;) multumesc pentru parere

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e musai sa iti fie dor doar de persoana, e posibil sa iti fie dor de anumite momente, trairi etc. Stiu pe cineva care uraste nespus de mult o persoana, dar nu ii e jena sa recunoasca ca ii e foarte dor de anumite clipe petrecute cu respectivul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact asta simt si eu acum..:( si dorul nu se poate explica in cuvinte...asta o simti u..:) imi plac mult postarile tale si blogul..poop:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm..cred ca atunci cand mi'e dor de cineva imi amintesc mai des de aceea persoana..pur si simplu simt ca am nevoie de ea langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. AH... dorul este cea mai greu sentiment de dus...

    RăspundețiȘtergere
  7. da ai dreptate iti e dor doar ce cineva cu adevarat special nu de ori cine... nu stiu ce sa zic.. chiar imi pare rau... nu imi place sa vad oameni kre se zbat in agonia lor de zi cu zi... lumea e asa de kkt

    RăspundețiȘtergere
  8. dorul e bun... înseamnă că „ai la că să doreşti”...

    RăspundețiȘtergere
  9. Atunci can ii spui unei persoane ca iti este dor de ea, acel dor vine de undeva din adancul sufletului si acele cuvinte sunt incarcate de un amalgam de sentimente

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca dorul este determinat de dorinta de a trai in fericire. !!! aceea vesnica

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc tuturor pentru comentarii :)

    RăspundețiȘtergere
  12. mda...Cand ti-e dor de cineva din trecut,si cand te uiti in spate si vezi ca drumul inapoe e blocat,simti cum mii de sentimente se fac scrum...eii...dar uitate spre viitor,el iti rezerva ceva nou si poate mai bun:)frumos blog.am sa revin:)

    RăspundețiȘtergere
  13. "Mi-e dor" e ca si "te iubesc" Nu pot fi spuse in cuvinte..

    RăspundețiȘtergere
  14. Dorul ... e poate cel mai puternic si mai dureros sentiment. Si pe zi ce trece, il simt tot mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am o poezie care se itituleaza la fel :) dar e diferita ... ,, P.S. Mi-e dor de tine.. (pentru cineva special) ,, e cireasa de pe tort :)

    RăspundețiȘtergere
  16. cred ca ti-am citit poezia :) multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesant post...buna intrebare:)
    Si e adevarat,dorul nu-l poti explica in cuvinte,sau il poti explica dar vag.
    Doar sufletul si inima pot stii ce este cu adevarat acest sentiment...

    RăspundețiȘtergere
  18. eu zic ca tie doar de faptele facute cu acea persoana...:)) incurcata intrebare

    RăspundețiȘtergere
  19. se poate :)) pai stiu ca e incurcata..de asta am intrebat :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul e altruist pana la un punct,dupa care "egoismul" intra in functiune.E mai greu sa-ti fie dor de cineva,oricat de "special" ar fi fost la un moment dat pentru tine,daca te-a facut sa te simti mizerabil.In general spui ca ti-e dor de cineva cand amintirile legate de acea persoana te fac sa tresari aducandu-ti aminte cum va era cand erati alaturi.In cuvinte putine,cred ca ne e dor,de fapt,de felul in care ne simteam noi in momentele in care eram impreuna cu respectiva persoana,dor de felul in care ne facea sa ne simtim in propria piele,de felul in care ne simteam valorizati de respectiva relatie.

      Ștergere
  20. cuvantul "dor" este specific poporului roman si nici un alt popor nu mai are un astfel de cuvant care sa defineasca un astfel de sentiment. Dorul izvoraste mereu din iubire.... de aceea cel mai mult ne place la acest sentiment ca reprezinta o bucatica din inima noastra si mai mult decat atat reprezinta faptul ca am daruit o parte din inima noastra.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai...intr-adevar "imi e dor" contine o foaarte mare incarcatura emotionala,grea de expicat in cuvinte;imposibil de explicat in cuvinte. Stii,am avut o relatie de 4 ani,pe care eu insami am terminat-o. Cu toate ca la inceput mi se parea cea mai buna alegere,dar mai tarziu chiar mi-am dat seama ca il iubeam. Plangeam noptile..simteam ceva..mi se taia respiratia. Poate sa it fie dor de o persoana,de o clipa din viata ta, de o perioada din viata ta. Dar cand e vorba de o relatie..cred ca e cel mai dureros sentiment..care poate dura ani intregi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si mie mi-e dor de persoana iubita care e la distanta mare....dar asta e....

    RăspundețiȘtergere
  23. mie dor si acum de el.. dupa 12 ani.. e inca prezent in viata mea si in visele mele... mi-as dori sa dau timpul inapoi si sa schimb alegerea facuta cu capul si sa aleg cu inima... e o lectie de viata care o sa o predau copiilor mei...traiesc cu gandul ca vom mai fi odata impreuna... Mi-e nespus de dor de tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. "mi-e dor de tine.." fiecare o simte diferit..un regret, o iubire, o speranta..pentru fiecare dintre noi inseamna ceva special...

    RăspundețiȘtergere
  25. Cand spui k iti este dor...toate sentimentele reies la supratafa si odata cu ele si lacrimile....asta insemnad k il ai inca acolo in tine si il vei pastra tot timpu pt k inca il iubesti si il vei iubii mereu...l

    RăspundețiȘtergere
  26. Cand spui k iti dor d cineva,acea persoana este iubirea vietii tale si o resimti in tot trupul tau....dorul te face sa simti ceva ce tu nu ai mai simtit,te face sa iti descoperi anumite sentimente si trairi d care tu ori le-ai uitat,ori nu le-ai avut....

    RăspundețiȘtergere